Over ons

studio*vonk bestaat uit vier ervaren vastgoedspecialisten, ieder met brede ervaring op het terrein van de woningmarkt en maatschappelijk vastgoed. Wij bundelen de kracht van onze eenmanszaken in een adviescoöperatie. Dat geeft onze opdrachtgevers méér denkkracht, inspiratie en creativiteit, plus de zekerheid van een stevige en stabiele adviespartner.

 

Portret_MariekeMarieke Prins ís publiek vastgoed. Met een schat aan ervaring weet zij als geen ander organisaties te helpen bij het sturen op het financieel èn maatschappelijk rendement van maatschappelijke gebouwen.

 

 

 

MichelGunsing_1328_portret_LRMichel Gunsing is een deskundige, gedegen adviseur met een pragmatische instelling die zijn sporen heeft verdiend in de corporatiesector en staflid was bij de parlementaire enquête woningcorporaties.

 

 

 

Siwert de GrootSiwert de Groot is een adviseur in de publieke sector, een resultaatgerichte verbinder, met een sterke antenne voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en veel ervaring op het terrein van het openbaar bestuur.

 

 

 

Portret_RobRob Keijzer is een kei in de (her)ontwikkeling van stedelijke grondposities en gebouwen. Hij maakt complexe opgaven hanteerbaar met een sterke analyse en een overtuigende strategie.